Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

De leeftijdsgroepen

De definitieve indelingen van de groepen en de kamers worden ter plaatse gemaakt. De kinderen mogen zelf bepalen bij wie zij op de kamer slapen en in de groep zitten.

Eventuele aanpassingen ter plaatse zijn mogelijk. Kinderen die volgens hun leeftijd bij 2 groepen behoren kunnen zelf hun groep kiezen. We zijn niet streng op de leeftijden. Vriendjes zonder een te groot leeftijdsverschil zitten steeds in dezelfde groep en kunnen bij elkaar op de kamer slapen.

De mini's (5 tem 7 jaar) zijn de jongste maar tevens de stoerste bengels van het kamp. Gepakt met de nodige portie durf gaan ze de coolste avonturen tegemoet. Alle activiteiten worden aangepast aan hun leeftijd (bv. minideath-ride, minirappel, minispeleo,….) De mini's slapen op een eigen, rustige kamer en worden dagelijks verwend en geholpen met het eten, het slapen gaan en hun persoonlijke hygiëne,…

De middels (7 tot 9 jaar) zijn niet meer de jongste en kunnen een stapje verder gaan in het avontuur. Uiteraard is niks verplicht en zoeken we geen nieuwe Spiderman. De middels worden zoals de mini's van dichtbij gevolgd inzake orde en hygiëne.

De maxi's (9 tem 11 jaar) zitten midden in het avontuur en kunnen kiezen uit alle LPM activiteiten,met dagelijks nieuwe variaties op bestaande activiteiten. Dit is een echte feestgroep die steeds veel lol en ambiance maakt!

De supermaxi's (11 tem 13 jaar) betreden het avontuur op hun eigen ritme , sommige hevig, andere genieten van de ontspanning en het gezelschap van vrienden en vriendinnen. Ook voor hen dagelijkse variaties op de bestaande keuzes, bv. extreem sporten, survival, workshops dans, hip hop,…

De hypermaxi's (13 tem 15 jaar) zijn de oudsten en zo worden ze ook behandeld. Het woord VAKANTIE kamp is op hen het meest van toepassing.