Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

NIEUW:  Taalkampen Frans voor alle niveau's van 9 tot 15 jaar. Dit jaar doen we er een dag bij, we starten dus al op zondag en de prijs blijft dezelfde als vorig jaar.

Om zo efficiënt mogelijk te werken, gaan we zowel individueel als in groep aan de slag. Iedereen wordt maximaal geprikkeld en uitgedaagd om zich gedurende de ganse periode van het kamp, uit te drukken in de Frans taal en dit in allerlei dagdagelijkse situaties. Uiteraard voorzien wij in de nodige professionele omkadering en begeleiding. 

Sport en spel ... in het Frans. Leerrijke maar ook kei-coole avonturen van maandag tot vrijdag tijdens periodes 1, 2, 7 en 8 en dit op een aparte locatie. Telkens een halve dag spelenderwijs de Franse taal aanleren en een halve dag uitdagende avonturen, gezellige momenten en spetterende party's om het Frans dat je geleerd hebt verder uit te diepen, te oefenen en in de praktijk te brengen. Geheel in de traditie van de LPM Kids & Nature kampen, FUN troef!

Wanneer: zondag 01 tot vrijdag 06 juli 2018

zondag 8 tot vrijdag 13 juli 2018

zondag 12 tot vrijdag 17 augustus 2018

zondag 19 tot vrijdag 24 augustus 2018 VOLZET

Waar: Wij verblijven in een logement van La Petite Merveille op een aparte locatie middenin de prachtige natuur van Durbuy!

Prijs: 440€

Transport: Doorklikken naar http://www.lpmforkids.com/vervoer-naar-durbuy 

Inschrijven vanaf 01/01/2018