Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

Taal & Adventure kampen Frans 2019:

Taalkampen Frans voor alle niveau's van 9 tot 15 jaar. Ook dit jaar starten we terug op zondag en eindigen we op vrijdag.
Om zo efficiënt mogelijk te werken, gaan we zowel individueel als in groep aan de slag. Iedereen wordt maximaal geprikkeld en uitgedaagd om zich gedurende de ganse periode van het kamp, uit te drukken in de Frans taal en dit in allerlei dagdagelijkse situaties. Uiteraard voorzien wij in de nodige professionele omkadering en begeleiding. 
Sport en spel ... in het Frans. Leerrijke maar ook kei-coole avonturen tijdens periodes 1 en 8 en dit op een aparte locatie. Telkens een halve dag spelenderwijs de Franse taal aanleren en een halve dag uitdagende avonturen, gezellige momenten en spetterende party's om het Frans dat je geleerd hebt verder uit te diepen, te oefenen en in de praktijk te brengen. Geheel in de traditie van de LPM Kids & Nature kampen, FUN troef!

Wanneer:

Periode E: zondag 30 juni tot vrijdag 5 juli 2019
Periode A: zondag 18 tot vrijdag 23 augustus 2019 

Waar: Wij verblijven in "La Savoyarde" op een aparte locatie middenin de prachtige natuur van Durbuy!

Prijs: 445€

Transport: Doorklikken naar http://www.lpmforkids.com/vervoer-naar-durbuy

Inschrijven vanaf 01/01/2019 op http://www.lpmforkids.com/reservation-1

In het kader van de GDPR reglementering wijzen wij erop dat u uw gegevens van uw account kunt aanpassen of verwijderen via http://www.lpmforkids.com/connect, inloggen met uw email en paswoord.