Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

Super Glamping & Adventure Kamp 2019

Voor de hard-line avonturiers onder jullie, organiseren we voor de leeftijdsgroep van de hypermDurbuy_Adventure_Glamping_00001.jpg____640_x_480_axi's (13 tot 15 jaar) tijdens de zomermaanden van 2018 drie periodes, telkens van zondag tot vrijdag! Een kamp waarin avontuur en outdoor activiteiten nog meer centraal komen te staan. De hele dag gaan wij kajakken, mountainbiken, klimmen, springen en zip-linen!! Ook op culinair vlak wordt dit kamp een topper; we krijgen immers bezoek van een echte Chef aan ons kookvuur!!! Niemand minder dan Chef Wout Bru komt ons de knepen van het vak leren.
Ons logement bevindt zich middenin Adventure Valley op een aparte plaats op de Glamping site. Niet zomaar tenten, maar Lodge-style tenten met echte bedden. Uiteraard is er ook een sanitair blok met douches.
's Avonds bij het kampvuur zullen de straffe verhalen niet uit de lucht gegrepen zijn en kunnen we reeds volop fantaseren over welke uitdagingen de volgende dag zal brengen... 
En wie gedacht had dat feestjes op een camping niet kunnen..., speciaal voor ons worden enkele chalets omgebouwd tot een feestpaleis.
Het vervoer van en naar de kampplaats gebeurt net zoals voor de traditionele kampen met eigen vervoer of met de bus, zie ook: http://www.lpmforkids.com/vervoer-naar-durbuy.

De periodes:

Periode E: zondag 30 juni tem vrijdag 5 juli 2019
Periode A: zondag 18 tem vrijdag 23 augustus 2019
Periode N: zondag 25 tem vrijdag 30 augustus 2019 

De prijs: 330€


Durbuy_Adventure_Glamping_00020.jpg____640_x_480_

Inschrijven vanaf 01/01/2019 op http://www.lpmforkids.com/reservation-1

In het kader van de GDPR reglementering wijzen wij erop dat u uw gegevens van uw account kunt aanpassen of verwijderen via http://www.lpmforkids.com/connect, inloggen met uw email en paswoord.