Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats een vakantie!

De kampen starten op zaterdag. Bij de inschrijving kiest u voor eigen vervoer of vervoer met de bus. Na de aankomst worden de groeps- en kamerindelingen gemaakt. 

Dagelijks kan je kiezen samen uit  verschillende top activiteiten!

Kiezen kan uit:

Kajak,  adventure tochten, via ferrata, hoogteparcours, death-ride, rappel,speleologie, dans, klimmen, pamperpaal,mountainbike, extreme sport, survival,…

Naast de sportactiviteiten is er plaats voor  ontspanning, spel en gezellig samenzijn, ( zowel overdag als ‘s avonds). O.a; dropping, voetbal, zwemmen (eigen verwarmd openlucht zwembad) , cinema, swingpaleis, circus en spetterende dansavonden. Het kamp wordt afgesloten met een groot feest met dj.

Door het grote aanbod aan activiteiten ontdekken we dagelijks nieuwe avonturen, leggen we nieuwe contacten en stijgt het enthousiasme en de creativiteit.

Onze activiteiten gaan  door op het LPM adventure terrein. Het kamp staat onder toezicht van een gediplomeerde  hoofdmonitor en kampleider.  Samen met een team van ervaren en gebrevetteerde sportmonitoren en animatoren maken we er een onvergetelijk kamp van voor iedereen.

Via de live kids site kan u dagelijks foto’s en video’s vinden van uw kinderen op kamp, beschikbaar vanaf het paaskamp. 

Een vakantiekamp (misschien wel het leukste van de wereld) in de natuur vlakbij het kleinste stadje van de wereld Durbuy.