Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

De kinderen verblijven in Durbuy. Er zijn verschillende overnachtingsplaatsen:

1. La Petite Merveille (het kleine wonder) is een groot en gezellig sporthotel met verschillende verdiepingen en slaapzalen.

De kinderen slapen samen per leeftijdscategorie in stapelbedden. Op iedere verdieping bevinden zich toiletten en douches. De kinderen brengen zelf een onderlaken, slaapzak en kussensloop mee. In onze refters serveren we kwalitatieve en kindvriendelijke maaltijden. Onze keuken kan indien nodig aanpassingen maken in het menu (bv. vegetarisch- of glutenvrij eten). 

La Petite Merveille bevindt zich op 400 meter van Durbuy en is omgeven door een groene bosrand. We beschikken over een discozaal, een verwarmd openlucht zwembad, een cinema, een voet-en basketbal terrein, ... 

Overdag sporten en spelen we op ons eigen Adventure domein (30 hectaren), gaan we kajakken op de Ourthe of verkennen we de omgeving van het kleinste stad ter wereld en zin prachtige natuur! 

2. La Savoyarde is een prachtig gelegen grote villa met een uniek zicht op de uitgestrekte weilanden. 

Deze gezellige villa met grote keuken en ruim salon beschikt over 22 kamers en is voorzien van alle comfort.  Het ligt op 5 km van Adventure Valley en zijn activiteiten.

Ideaal voor onze taalkampen.

3. Nu al een gigantisch succes, de Glamping & Adventure kampen in het park Adventure Valley.