Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

Info 

Sinds de zomer van 2016 organiseren wij minikampen voor kinderen vanaf 5 jaar tot 8 jaar.

We organiseren deze minikampen omdat we merken dat het voor sommige ouders een beetje moeilijk is, om hun kinderen onmiddellijk voor een volledige week in te schrijven.

Onze ervaring is echter dat deze leeftijds categorie van kinderen zeer open staan voor nieuwe avonturen en hun draai meestal zeer snel vinden.

Met deze minikampen maken we samen de eerste stappen richting Durbuy voor sommige een beetje gemakkelijker. Het is dan maar 4 x slapen.

Uiteraard worden deze mini's vanaf dag 1 ondergedompeld  in een echt LPMFORKIDS-vakantiekamp, vol activiteiten en plezier.

De 3de, 4de, 5de en 6de periode organiseren we de Mini-Vakantiekampen. Die kampen starten op dinsdag en eindigen ook op zaterdag.

De terugreis op zaterdag is mogelijk met de bus samen met de andere kinderen (misschien met broer of zus), onder begeleiding van animatoren. U kunt uw kinderen ook zelf ophalen in Durbuy tussen 9H30 en 11H op zaterdagochtend.

Aankomst op dinsdag  is enkel mogelijk met eigen vervoer. Jullie worden verwacht tussen 10h30 en 11h30. Jullie worden verwelkomd door de hoofdanimatoren. Er is dan een kop koffie voor de ouders. Vervolgens starten we direct. We vragen de ouders om ten laatste 11h30 uur LPM Durbuy te verlaten.

Wanneer 

De data voor de kampen 2019  zullen in de maand oktober online staan.

Minikamp 1 -   

Minikamp 2 -   

Minikamp 3 -   

Minikamp 4  -   

De Prijs: 

Inschrijvingen

(Vanaf 01/01/2019)

http://www.lpmforkids.com/reservation-1