• #dezomerisvanons

  Een golf van verzuchtend gejuich rolt over het land wanneer kinderen en jongeren de schooltas in een hoek gooien en zich in twee maanden fun en rust werpen. 

  _dezomerisvanons

  Tevens hoogmaanden van en voor het jeugdwerk. Niet in het minst voor vakantie-organisaties. Met de 23 vakantie-organisaties die samenwerken binnen Kampnet kijken we al lang uit naar de zomermaanden. Dit jaar vier(d)en we de start van de zomervakantie door op 1 juli samen de eerste bus feestelijk uit te wuiven. Om iedereen te laten meegenieten van al onze kampen, hebben we de #dezomerisvanons in het leven geroepen. Heb je dus leuke foto’s die je op twitter of instagram post met deze hashtag, dan komen die hieronder mee in het overzichtje ! Zeker doen, want het is zo …. De zomer is van ons !

 • Animatorencursus - reflectie

  De animatorencursussen van PASEN 2017 waren opnieuw een succes!

  Je kunt alle foto's terug vinden op:

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.923354861137516.1073741839.713120502160954&type=1&l=9fef64fb28 

  Wij wensen alle cursisten heel veel succes met hun stage.

 • Bedankt-Thanks-Merci-Danke

  4* bedankt!

  Een dikke “dank je wel” aan alle medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt. 

  Maar ook een dikke “dank je wel” aan iedere ouder die zijn kind de kans heeft gegeven om bij ons een vakantie door te brengen. Als ouder is het niet altijd makkelijk om zijn kind gedurende een week te missen, zeker niet voor jullie allerkleinsten, maar ook niet voor jullie tiener en puber.

  Een dikke “dank je wel” voor het vertrouwen dat jullie in onze organisatie stellen. 

  Tot slot, een dikke “dank je wel” aan alle kids van 5 tot 15 jaar. Jullie waren fantastisch dit jaar!

 • Hoofdanimator

  Wij hebben goed nieuws! In de herfst worden beide vormingen in één georganiseerd door de vzw LPM kids & Nature. Check:  http://www.lpmforkids.com/05-opleidingen---vorming-hoofdanimator