Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

Kampnet ? 

Dat zijn 23 verschillende door de Vlaamse Gemeenschap erkende en gesubsidieerde jeugdwerkorganisaties die zich verenigen in wat hen bindt: kwaliteitsvolle vakantiekampen aanbieden op maat van kinderen en jongeren.

Naast de traditionele jeugdbewegingen (zoals Chiro, KSA, Scouts & Gidsen Vlaanderen...), met hun schat aan activiteiten doorheen het jaar en als kers op de taart een bivak/kamp in de zomer, mogen we in Vlaanderen ook fier zijn op ons gevarieerd en zeer uitgebreid vakantie-aanbod. Met ons samenwerkingsverband willen wij dat aanbod beter op kinderen, ouders en elkaar afstemmen. Samen willen we gaan voor een kleurrijke waaier aan kampen, voor alle kinderen en jongeren.

Is je kind vooral met taal bezig, of eerder sportief aangelegd? Wil het zich volop smijten op een kamp waar je boomhutten leert bouwen of wil het liever een kamp waar het spettert met verf en Kunst met de grote K creëert? Met of zonder overnachting? Kampnet gelooft dat er voor elk kind wel ergens een plaatsje op kamp te vinden is. Ben je zelf nog op zoek naar een fijne vakantie voor je kind? Neem dan snel een kijkje op de website: www.kampnet.be

Onze vzw staat ook op deze website...