Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

FAQ

Hoeveel zakgeld?

Een groot bedrag hoeft dit zeker niet te zijn het dient enkel om eens een ijsje, drankje, snoepje of om een souvenir in Durbuy te kopen. Om u een idee te geven, vorig jaar werd er per kind gemiddeld 8 € uitgegeven tijdens een kamp. De kinderen gaan tijdens het kamp ook op dagtocht en krijgen dan afhankelijk van hun leeftijd een deeltje mee van hun zakgeld.

Groepsindelingen

Mini's (5 tem 7 jaar), de middels (7 tot 9 jaar), de maxi's (9 tem 11 jaar), de supermaxi's (11 tem 13 jaar), de hypermaxi's (13 tem 15 jaar).

Kinderen die juist tussen 2 groepen zitten kunnen kiezen tot welke groep ze behoren. We zijn niet streng op de leeftijden. Vriendjes zonder een te groot leeftijdsverschil zitten steeds in dezelfde groep en kunnen bij elkaar op de kamer slapen.

De definitieve indelingen van de groepen en de kamers worden ter plaatse gemaakt, wanneer iedereen aanwezig is. De kinderen mogen zelf bepalen bij wie zij op de kamer slapen en in de groep zitten.

Mag ik mijn GSM meenemen op kamp?

Het gebruik van een GSM op kamp raden wij af, verbieden doen we echter niet. Overdag mag de GSM niet gebruikt worden, 's avonds knijpen we wel een oogje dicht....

Het kan gebeuren dat je zoon en/of dochter een moeilijk moment heeft op kamp en in paniek naar huis belt: "help kom mij halen". Probeer dan rustig te reageren en bel eerst even met de kampleider... die zal de situatie eerst bekijken en kan dan samen met u beslissen wat er moet gebeuren.

Hoogtevrees

Onze kampen staan open voor iedereen. Je hoeft zeker geen halve Spiderman te zijn om op kamp te komen. Tenslotte kies je zelf aan welke sportactiviteiten je wenst deel te nemen.

Verloren voorwerpen

Wanneer bepaalde zaken ontbreken in de koffer kan u via mail (verloren@lpm.be) informeren of deze kledij hier is achtergebleven met een beschrijving van wat, kleur, maat en welke periode. Om de berg verloren voorwerpen te minimaliseren vragen we u; telkens de NAAM te vermelden op de kledij en een bagagelijst te maken die u in de koffer plakt, zeker bij de allerkleinsten. Kledij die eind september niet werd opgevraagd wordt overgemaakt aan een liefdadigheidsinstelling.

Kampvergoeding Mutualiteiten

Gelieve deze formulieren af te geven bij aankomst. Op het einde van het kamp geven we ze ingevuld terug.

Menu

In het geval van bepaalde allergieën of voorkeuren kunnen we samen met de keuken de nodige aanpassingen maken. Vegetarisch- en gluten vrij eten is standaard beschikbaar.