Een LPM vakantiekamp is op de eerste plaats vakantie !

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest !

Wil je hoofdanimator worden

In de herfst van 2018 wordt de vorming voor hoofdanimator georganiseerd door de vzw LPM kids & Nature. Om het attest 'hoofdanimator in het jeugdwerk' te behalen dien je de vorming (50u) te volgen, een stage (50u) te doorlopen en de evaluatiedag bij te wonen.

Vorming hoofdanimator 

Je leert organiseren, observeren, feedback geven en evalueren op een correcte manier. Ook vergaderen, plannen, communiceren en coachen komen aan bod. Al deze competenties zullen jullie zelf ondervinden en toepassen in verschillende situaties en (sportieve) activiteiten.

Stage 

Na de vorming doe je  een stage, dit kan tijdens de vakantiekampen van de LPM Kids & Nature in Durbuy.
Je kan je stage voor hoofdanimator ook doen bij speelpleinwerking, een jeugdbeweging zoals Scouts, Chiro, KSA of bij iedere erkend jeugdwerk. Een overzicht van stageplaats vind je op https://cjsm.be/kavo/internshipLocations

Evaluatie
De laatste fase in je vorming als hoofdanimator is de evaluatiedag. Tijdens deze dag delen we al onze ervaringen, we evalueren de stageperiode en reflecteren over je vorming. Eenmaal deze stappen doorlopen, ontvang je het attest van 'hoofdanimator in het jeugdwerk'.

Praktische informatie: 


Wie? Gemotiveerde jongeren met de minimum leeftijd van 18 jaar. Je hebt een attest van 'animator in het jeugdwerk' of een portfolio met 100 uur ervaring in het jeugdwerk.

Waar? LPM Durbuy

Adres? Rue du Comte TH. d'Ursel 51, 6940 Durbuy

Wanneer?
Weekend deel 1: vrijdag 05 oktober 2018 - zondag 07 oktober 2018 

Weekend deel 2: vrijdag 02 november 2018 - zondag 04 november 2018

(Je bent verplicht om beide weekends te volgen om succesvol te kunnen slagen voor jouw cursusgedeelte.) 

Prijs? 240

Inschrijven?

Website van de inschrijvingen 

Je vult alle gegevens in en je stuurt ook jouw KAVO-id door naar thomasds@lpm.be. Hij kan jouw dan toevoegen aan de cursus op Mijnkadervorming.be. Indien je dit nog niet hebt, maak je eerste een account aan en zorgen je voor een portfolio met 100 uur ervaring in het jeugdwerk.

(Cursisten die al ingelogd zijn als medewerker bij onze vzw kiezen best een nieuw of andere e-mailadres dan hetgeen ze gebruiken voor hun account.)

Hopelijk tot dan!

Aline & Thomas

Aftermovies vorming 2016


logo_new